Najnovšie recenzie zo sekcie Termosky a termohrnčeky
- Udrží teplo
- veľmi dobre drží teplotu nápoja
- rukoväť
- robustné spracovanie
- bez pohyblivých častí, cez ktoré by dochádzalo k úniku nápoja
- doživotná garancia (v EU "len" 25 rokov)
Oproti mojim predchádzajúcim termoskám (s pumpičkou; gombíkom na zátke) očakávám, že tu nebude dochádzať k únikom nápojov cez zátku, ktorý je na závit a teda nemá pohyblivé mechanické časti. Po nákupe som odskúšal doma na balkóne a pri cca. 5°C udržal horúcu vodu bez problémov 12 hodín. Verím tomu, že by to dokázal aj dlhšie, možno aj do výrobcom uvedených vyše 30 hodín (38h sa uvádza) aj keď to nemám odskúšané. V práci vonku (pri teplotách cca. 2 °C až 8 °C) udržal čaj horúci cez 9 hodín (vtedy sa minul). Zatiaľ som spokojný. Uvidím po dlhšom používaní.
- Z ľahkého materiálu
- Možnosť nalievať pri polovičnom otočení vrchnáku
- Drží teplo
- Ľahučká
- Šrobovací uzáver
- Pre nalievanie postačí otočiť vrchnák o 180 stupňov
- Drží teplo podľa očakávaní
- neviem posúdiť je to darček
- dobra cena
- termohrncek splnil poziadavku
- dobre sa umyva
- nie je tazky
zatial nic
Dlho udrží teplú vodu
- Nízky vhodný pod kávovar
- Teplotu drží niekoľko hodín
- Vrchnák netesni dobre, ak sa trosku pohár naklonil vylieva sa.
Už by som ho nekupoval, ak budete dávať pozor a nie ste šmantavy ako ja, tak ho nenaklonite a nebude sa vám nápoj cez Vrchnák vylievat ako mne.
- udržateľnosť teploty
- Malé rozmery - praktická
- Do kancla, na túru
Voda 95°C pri vonkajšej teplote okolo 5°C mala po 12 hodinách 55°C. Spokojnosť.
presne toto som hladal ... pre syna na futbal v zime, sportova flasa a termoska v jednom. akuratna velkost, kvalitne prevedenie
Som sklamaná lebo sa z pohára veĺmi zle pije a oblejete sa :-( čo sa mne stalo... a ten pekný vzor nie je maĺovNý, ale z papiera :-(
Termoska je pekná a praktická :-)
Netečie, dômyselné uzatváranie, neotvorí sa náhodou v taške. Na stránke sa píše že nevhodná do umývačky riadu, ale na letáku na fľaši je dokonca v niekoľkých jazykoch uvedené že je vhodná do umývačky. Takže ďalšie plus. Za mňa spokojnosť.
moderná
Stanley 1913 Quencher H2.O FlowState Tumbler 1180 ml Rose Quartz
Michaela
Pridané: 12. novembra 2024
(naposledy upravené 12. novembra 2024)
Zakúpený v CAMPER MANIACS
- Studená voda vydrží 11 hodin
- Drvený ľad 48 hodín
- Teplé nápoje 7 hodín
- Obsah 1.18 litra
- Žiadne
S obchodom Campermaniacs.sk som veľmi spokojná, objednávka bola vybavená promptne bez dlhého čakanka. Termoska je nad moje očakávania, spĺňa všetko čo píšu a ešte tá farba :) odporúčam!
- pekná, netradičný design
- jednoduché uzatváranie, žiadne patenty ktoré sa rýchlo pokazia
- výhodný formát, skladná
Termoska spĺňa moju predstavu o termoska, užitočná doma i na turistike. Kvalitný výrobok.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »