Najnovšie recenzie zo sekcie Termosky a termohrnčeky
- aspoň výhodu
- drzi teplotu ako ziadna ina termoska, ktoru som mal
- zavit nepasuje hned, treba sa trosku hrat
- Dobrá veľkosť
- Stanley je tradične topka.
- Pekná termoska, mám podobné a sú super
- Netesní dobre a tečie
Splnila ocakavania. Termoska je dobre uchopitelna do ruky, skladacia lyzicka vo vrchnaku je skvely napad. Hranicnu teplotu jedla som zatial nemala moznost otestovat.
- Tečie
Vrchnák je paródiou na vrchnák 15 rokov starého modelu.
- Oceľ.
- Nerozbitná.
- Dizajn.
- Sitko vo vnútri.
- Cena.
- Sitko mohlo byť riešené lepšie.
- Váha.
Termoska je byteľná, znesie aj trochu hrubšie zaobchádzanie (napr. na túre, pri športe atď.). Daň za to je jej váha.
Zaujímavý je systém dvojitého uzáveru, kde cez menší sa pije, vo väčšom je uložené sitko.
Počas používania mi fľaša pri horizontálnej polohe trochu presiakla cez väčší uzáver.
Sitko je maličké, plastové a je navrchu, vložené do uzáveru (samozrejme vymontovateľné). Vyťahuje sa pootočením o 90 stupňov. Je dosť voľné (uvoľnilo sa a spadlo do fľaše). Tým že je navrchu stačí odpiť, a už sa vám nelúhuje jeho obsah.
Tovar splnil svoj účel
Netečie.
- Nefunguje displej s ukazovateľom teploty nápoja
- Pohar uplne splna ocakavania, drzi teplotu tak ako je popisane v parametroch pohara.
- Objem
- Nepretečie
- Ľahká manipulácia
- Ľahká na cesty
produkt bol presne taky ako bolo uvedene na stranke. som s nim spokojna a teda s jeho ucelnym celorocnym vyuzitim
- Super termoska
Funkčný
Dlho udrží teplo
- odolná
- drží teplo alebo zimu
- pekný dizajn
- ja nie som fanúšik slamiek, podľa mňa to bude v nejakom časovom horizonte alebo pri zabudnutí vyliať a vyvetrať plesnivieť
KeepCup XS Six Mouse 177 ml
Pridané: 15. decembra 2023
(naposledy upravené 15. decembra 2023)
Zakúpený v Kava z Regionu
Na kávičku do auta ako stvorené
- Obsah je dlho teply
- Otvor na uvolnenie podllaku je super, no kvoli nemoznosti cistenia ho radsej nepouzivam a tesnenie nepouzivam, kedze nie su minusove teploty
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »