Najnovšie recenzie zo sekcie Termosky a termohrnčeky
- Udrží teplotu nápoja dostatočne dlho
- Pre detičky na čajík aby bol teplý
- Termoska udrzala napoj chladny vyse dna v uplnej horucave
- prakticke balenie, napoj sa dobre capuje
Spokojnost, termoska drzi napoj studeny naozaj velmi dlho
- Super flasa, napoj udrzi studeny ovela dlhsie ako sa pise.
- Velka spokojnost
- Zatial ziadna
- Naozaj netečie. Dlho drží teplotu.
- Praktický dizajn.
- Pekný.
Nemôže sa dávať do umývačky
Skvelá fľaša, veľkosť akurát ako som potrebovala, modrá farba akú mám najradšej. Netečie, dômyselné spracovanie aby sa neotvorila. Synovi sa všetky fľašky v školskej taške otvárajú, ale táto drží. Super.
- Veľký objem
- Pumpa kladie väčší odpor, treba viac tlačiť, malé deti majú problém, ale to je vlastne výhoda :-)
spokojnosť
- Milo ma prekvapila rychlost zohrievania vody. Z izbovej teploty na 40 stupnov za ani nie minutku cca 1,5dl vody, co na cesty je super a bohato postacuje
- Velmi precizne a kvalitne zabaleny produkt.
- Solidne spracovanie
!!!!
- Kvalita produktu
Shakeri Blenderbottle mám odskúšané a som s nimi spokojný. Starý (plastový) som mal cca 9 rokov, keď v ňom zabudnete niekoľko dní proteín tak fľaša po umytí nezapácha. Momentálne sim si zvolil nerezové prevedenie, ktoré nápoj drží chladný to je aj výhoda oproti plastovému prevedeniu. Ďaľšia výhoda je, že keď si pripravujem protein tak je hluk pri príprave znečne menší ako pri plastovej verzii.
Osvedčený výrobca. Krásna farba. Spolahlivý. Mám už tretí, keďže ho používam denne v bagri , mením ho po roku. Dotersz vždy spokojnosť.
Výborná
super fľaša
- krásna, ešte som ju nevyskúšala, ale pôsobí veľmi luxusne
vhodná, spokojná som, praktická,
- Antibakteriálna úprava takže čaj hneď nezosmradne, vydrží dlho
- Vrchné časti môžu ísť do umývačky
Kúpili sme už tretiu v poradí. Doma sme mali už jednu 500ml a jednu 350ml. Výborné fľaše, naozaj udržia dlho nápoj studený aj v horúčavách alebo teplý v zime. Používame najmä na studené nápoje a vodu . Nevytecie žiadna voda, ani keď ju dáte ležato do ruksaka, treba ale dať pozor, aby bol výborné priľnatý gumený priesvitný vrch s pitkom alebo cumlikom ku farebnemu vrchnáku z vnútornej strany. Daju sa dokúpiť náhradné diely a dá sa ľahko umyť a aj trubičky treba umývať špeciálnou trubičkovou kefkou. Čo je výborné, že sa dá držať v ruke aj za to pútko veľmi pohodlne, to iné termosky ako napr. Thermos nemaju.
- Asi najlepšia detská termoska akú sme doposiaľ vyskúšali
- Nevýhodu som nenašiel žiadnu.
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »